Λειτουργίες Club Card

 

Τι είναι η Club Card Carrefour;

Είναι μια κάρτα πιστότητας που συγκεντρώνει ηλεκτρονικά βαθμούς με κάθε αγορά σας από τα καταστήματα Carrefour, Carrefour Express και Carrefour Market. Σε κάθε επίσκεψή σας, πριν τη συναλλαγή σας στο ταμείο θα πρέπει να δηλώνετε την κάρτα σας και αυτόματα συλλέγετε βαθμούς. Με κάθε αγορά 1€ κερδίζετε 1 βαθμό στην κάρτα σας Club Card Carrefour.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την κάρτα Club Card Carrefour;

Συμπληρώστε την ειδική αίτηση εγγραφής από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών σε οποιοδήποτε κατάστημα Carrefour, Carrefour Express ή Carrefour Market. Με την εγγραφή σας θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε έναν τετραψήφιο προσωπικό κωδικό, τον οποίο θα χρησιμοποιείτε σε κάθε εξαργύρωσή σας. Σε περίπτωση που δεν γίνει καταχώρηση του προσωπικού κωδικού στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, η εξαργύρωση δεν θα είναι εφικτή. Σε περίπτωση που ξεχάσετε ή μπλοκάρετε τον προσωπικό κωδικό σας, παρακαλώ όπως αποταθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών παρουσιάζοντας την κάρτα σας Club Card Carrefour και την πολιτική σας ταυτότητα.

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τους βαθμούς μου;

Η εξαργύρωση βαθμών γίνεται μέσω του ειδικού σταντ της Club Card Carrefour. Για να εξαργυρώσετε τους βαθμούς σας, θα πρέπει να σκανάρετε την κάρτα σας, να πληκτρολογήσετε τον τετραψήφιο προσωπικό κωδικό σας και να επιλέξετε το κουπόνι που θέλετε να εξαργυρώσετε ανάλογα με το υπόλοιπο των βαθμών σας. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους βαθμούς σας σε οποιοδήποτε κατάστημα Carrefour, Carrefour Express ή Carrefour Market, αλλά το κουπόνι θα πρέπει να εξαργυρωθεί στο ίδιο κατάστημα και την ίδια ημερομηνία που εξαργυρώσατε τους βαθμούς σας. Κάθε μέλος κάρτας Club Card Carrefour δικαιούται να εξαργυρώσει για κάθε 800 βαθμούς κουπόνι αξίας €5.

Πότε μπορώ να εξαργυρώσω τους βαθμούς μου;

Οι βαθμοί σας έχουν ημερομηνία λήξης! Ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής στον λογαριασμό σας. Όσοι βαθμοί δεν εξαργυρωθούν σε διάστημα 12 μηνών θα μηδενίζονται από τον λογαριασμό σας. Πού μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι μου; Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας για δωρεάν ψώνια σε όλα τα τμήματα, για οποιαδήποτε προϊόντα, ακόμη και στα τρόφιμα! (Εξαιρούνται τα αδειούχα καταστήματα και είδη περιπτέρου). Αν χάσω την κάρτα μου χάνω και τους βαθμούς μου; Όχι!!! Σε περίπτωση που χάσετε την κάρτα σας επισκεφτείτε, το συντομότερο, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών οποιουδήποτε καταστήματος Carrefour και θα σας αντικαταστήσουν την κάρτα σας με νέα κάρτα! Οι βαθμοί σας θα μεταφερθούν στη νέα σας κάρτα!