Σήματα καταστημάτων

 

Πρόκειται για καταστήματα πάνω από 3.000 τ.μ. τα οποία διαθέτουν  μια μεγάλη συλλογή από τρόφιμα και μη-τρόφιμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα ράφια τους φιλοξενούν κατά μέσο όρο, 70.000 προϊόντα.

Ξεχωρίζουν για την άνετη πρόσβαση, τους χώρους στάθμευσης, τον καθαρό και φιλικό χώρο πώλησης, τις ασυναγώνιστες προσφορές. Επίσης διαθέτουν διάφορα τμήματα για την διευκόλυνση των  καταναλωτών όπως ηλεκτραγορά, ψησταριά και καθαριστήριο.

Στην Κύπρο η επωνυμία Carrefour έκανε την εμφάνισή της το 2005. Σήμερα υπάρχουν 7 καταστήματα Carrefour στα πιο κεντρικά σημεία της κάθε πόλης.

Σημαίνει ευκολία, εξυπηρέτηση και ταχύτητα στα ψώνια σας. Είναι καταστήματα των 1.500 – 2,500 τ.μ.  ιδανικά για το σημερινό άνθρωπο που ζει με γρήγορους ρυθμούς και απαιτεί ποιότητα, εξυπηρέτηση και ευκολία σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του προσφέροντας του ό,τι ακριβώς χρειάζεται φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων Carrefour, που συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα με τις ασυναγώνιστες τιμές

Η διακίνηση των πελατών εντός των καταστημάτων είναι  πιο εύκολη με τη χρήση των νέων κατευθυντήριων πινακίδων, πιο μοντέρνα διαρρύθμιση και ξεκάθαρη παρουσίαση. Αυτή η νέα ατμόσφαιρα προσφέρει στους πελάτες μια καινούρια εμπειρία ψωνίσματος.

Σήμερα υπάρχουν 8 καταστήματα Carrefour Market στα πιο κεντρικά σημεία της κάθε πόλης.

Καταστήματα των 800 – 1.500 τ.μ. με μια μικρή συλλογή δημιουργημένη για τις βασικές καθημερινές αγορές.  

Σήμερα υπάρχουν 3 Carrefour Express στην Λευκωσία.