Μάρκες προϊόντων


Τα προϊόντα μάρκας Carrefour είναι ποιοτικά προϊόντα όλων των κατηγοριών που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών με την καλύτερη τιμή. Επενδύονται με όλη την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που παρέχει το σήμα Carrefour με στόχο να κάνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών πιο ευχάριστη.
Συνολικά, κυκλοφορούν 1.300 κωδικοί καλύπτοντας βασικές κατηγορίες τροφίμων και μη τροφίμων όπως είδη παντοπωλείου, αλλαντικά, τυροκομικά, ποτά, κατεψυγμένα, καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. 


 Carrefour προϊόντα

Προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που απαντούν στις ανάγκες του καταναλωτή σε όλες τις κατηγορίες τροφίμων για προϊόντα άριστης ποιότητας και καλής τιμής.


 Les Cosmetiques

Η Carrefour δημιούργησε πρώτη το 1991 την μάρκα Les Cosmetiques με προϊόντα περιποίησης και φροντίδας για το πρόσωπο και το σώμα, απευθυνόμενα σε γυναίκες και άντρες. Όλα αναπτύσσονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της κοσμετολογίας, είναι δερματολογικά ελεγμένα και υφίστανται σε πολύ αυστηρούς ελέγχους από τις πρώτες ύλες έως τα τελικά προϊόντα.


 Carrefour Bio


Προϊόντα της γκάμας αυτής ακολουθούν αυστηρά τις αρχές της Βιολογικής Γεωργίας στην παραγωγή. Ελέγχονται και πιστοποιούνται σε κάθε στάδιο διεργασίας, από την πρωτογενή παραγωγή, την Παρασκευή έως και την εμπορία των έτοιμων προϊόντων, από αναγνωρισμένους οργανισμούς στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.


 Carrefour kids

Τα προϊόντα Carrefour Kids αναπτύσσονται με ιδιαίτερη προσοχή για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη και φροντίδα του παιδιού σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις τους.