singlerecipeImage

Πάπια

ΥΛΙΚΑ 

Πάπια µε λαιµό, χωρίς τα εντόσθια,
4 σκελίδες σκόρδο,
2 κουταλιές µουστάρδα,
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο,
1 φλιτζανάκι του καφέ µπαλσάµικο,
χυµό από 10 πορτοκάλια,
αλάτι – πιπέρι.
 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτω το µισό χυµό στο ταψί και τον υπόλοιπο τον βάζω στο µπλέντερ µαζί µε τα υπόλοιπα υλικά µέχρι να σµίξουν. Περιχύνω την πάπια µε το µίγµα, τη βάζω στο ταψί και τη σκεπάζω καλά. Την ψήνω για 3 ώρες σε δυνατό φούρνο.

 Πηγή:http://www.xrysessyntages.com